Grupul media britanic Guardian (GMG), detinator al cotidianului The Guardian, a impus ca masura pe 2009, in contextul crizei, inghetarea salariilor din intregul grup, care include si site-ul publicatiei, un post de radio si ziarul local Manchester Evening News, scrie presa britanica.
Reprezentantii grupului au anuntat ca masura va afecta si bonusurile salariale, care nu vor mai fi acordate anul acesta.

"Este foarte important ca afacerile noastre sa faca urmatorii pasi cu multe prudenta si responabilitate, pentru a ne adapta noului climat si pentru a face fata dificultatilor anului in curs. Acesti pasi vor fi astfel ganditi incat sa protejeze grupul pe termen lung si sa minimizeze impactul criezi asupra angajatilor", a spus unul din purtatorii de cuvant ai GMG., relateaza NewsIn.

Publicatia The Guardian si un alt cotidian britanic important, The Observer, sunt auditate de catre firma de consultanta Deloitte. Potrivit specialistilor, rezultatul auditului nu va determina concedieri la cele doua ziare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri