In perioadele de instabilitate economica, o solutie pentru ca o criza economica sa nu se transforme intr-o criza organizationala depinde de calitatea liderilor care conduc companiile si capacitatea comunicatorilor de a lucra cu acestia pentru a transmite catre public mesajele potrivite, prin canalele potrivite. PR Forum 2009 va reuni 10 specialisti intr-o dezbatere despre eficienta si leadership in comunicare.
Sesiunea speciala “Leadership pe timp de criza” este dedicata liderilor care devin formatori de opinie, capabili sa influenteze perceptia publicului despre companie/brand si modului in care specialistii in comunicare pot colabora cu acestia in vederea crearii si gestionarii unei strategii de comunicare integrate, coerente si credibile in fata reprezentantilor media.

Manageri de top precum Erich Kish (Vice President, Rompetrol), Monica Iavorschi (Director General, Arctic), Marius Persinaru (Country General Manager, Xerox Romania & Republica Moldova) si Mihai Ghyka (Advisor to the Board, International Advertising Association) vor vorbi despre rolul liderilor intr-o organizatie, pe timp de criza, si cum pot acestia sa gestioneze, alaturi de specialistii in comunicare, imaginea pe care companiile/brandurile o au, in aceasta perioada, in fata audientei.

De asemenea, jurnalisti recunoscuti precum Victor Ciutacu (Redactor Sef, Jurnalul National), Vlad Petreanu (Jurnalist, Antena 3) si Andreea Rosca (Manager Business Press, Realitatea – Catavencu) vor oferi informatii despre cum poate media sa influenteze publicul, intr-un context social instabil.

Agentiile de PR vor fi reprezentate de Crenguta Rosu (Managing Partner, DC Communication), Sorana Savu (Managing Partner, Premium Communication) si Alex Paius (Senior Partner, Image). Cei trei specialisti vor prezenta opinia comunicatorilor, confruntati in acest moment cu un context nefavorabil.

Sesiunea “Leadership pe timp de criza” va deschide cea de-a treia editie PR Forum si este moderata de Dragos Bucurenci (presedinte, MaiMultVerde). Forumul se desfasoara in zilele de 26 si 27 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si este organizat de Evensys in parteneriat cu agentiile DC Communication, GMP PR, Image si Premium Communication.

Prima zi este dedicata unei serii de conferinte si 6 seminarii despre eficienta si succes in relatiile publice din 2009, iar cea de-a doua, 27 martie, va consta in primul training de comunicare in social media din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri