Agentia independenta de strategie si design de brand Redwine si-a relansat site-ul, dupa aproximativ un an de la lansarea pe piata romaneasca, investitia ridicandu-se la aproximativ 5.000 de euro, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii companiei.
Noul site cuprinde sectiuni imbunatatite si coduri clare de navigare.

“Ne-am propus sa revitalizam prezenta noastra online din nevoia de a organiza mai bine continutul site-ului. Numarul ridicat de proiecte din ultima vreme, precum si diversitatea lor, au impus o reorganizare si la nivel de portofoliu. Clientii pot afla cine suntem, ce tipuri de proiecte am derulat pana acum sau serviciile pe care le oferim, toate acestea intr-un mod interesant si provocator”, declara Iulian Dumitru, strategy director Redwine.

Lansata oficial la inceputul anului 2008, Redwine a adus o noua filosofie pe piata de branding din Romania-daring brands. Printre clientii agentiei se numara AIESEC, Avec Plaisir, Coffee Heaven, Coffee Shot, CorpMed, Covalact, Focus International, Fuchs Condimente Romania, GBC Consulting, Goodsys, Izzo, Kutee, Lidas, Multiserv, Snack Attack, Tonis Play, Wonderland si ZED Tech.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri