Compania Symantec, unul dintre marii jucatori de pe piata mondiala de securitate informatica, a decis sa externalizeze in intregime activitatile de marketing si PR agentiei Headline, din luna aprilie, odata cu inceperea noului an fiscal.
Colaborarea dintre Symantec si Headline a inceput in 2008, cand Symantec a deschis reprezentanta pentru Romania. Agentia Headline a coordonat pana acum toate activitatile - conferinte de presa, lansari de produs sau evenimente cu partenerii romani - in colaborare cu Hedvig Bartha, Marketing & PR Manager Symantec pentru Europa de Est.

“Cei de la Headline au fost cei care mi-au propus sa incepem aceasta colaborare si, de la inceput, am fost multumita de alegerea facuta. Compania Symantec a fost foarte incantata de munca celor de la Headline, asa ca, treptat, le-am cerut sa se ocupe de proiectele noastre de marketing si PR din Romania. Acum, Headline se ocupa de toate activitatile de comunicare, fiind contactul principal atat pentru Country Manager, cat si pentru distribuitori, parteneri si jurnalisti”, a subliniat Hedvig Bartha.

Headline adauga contul Symantec, gestionat integral, in portofoliul sau de clienti din domeniul IT. Headline este una dintre cele mai importante agentii care fac PR specializat pentru IT, individualizat pentru clienti, producatori de software si hardware (Microsoft, GIGABYTE, Autodesk, Siemens) sau distribuitori (I.R.I.S.).

“Cei de la Symantec isi doresc flexibilitate si rezultate – adica exact cele doua principii pe care functioneaza si Headline in relatia cu clientii sai. Ne potrivim foarte bine ca stil de comunicare, asteptari reciproce si corectitudine in business, asa ca propunerea celor de la Symantec, materializata intr-o colaborare extinsa, a venit foarte natural, dupa o colaborare de un an”, afirma Mihaela Apetrei (foto), Senior Manager Headline.

Headline si-a inceput activitatea in anul 2001 si s-a dezvoltat in special din domeniul IT. Headline colaboreaza cu PRO SYS, producatorul autohton de solutii hardware pentru business, si cu I.R.I.S., unic distribuitor Apple, iar printre clientii multinationali se numara Microsoft, GIGABYTE, Symantec, Autodesk sau Siemens. Pe plan extern, Headline este afiliata retelei internationale Bond PR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri