Euro Media Group, principalul furnizor de servicii de televiziune si film din Europa, a solicitat Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCSI) accesul pe piata romaneasca, potrivit unui comunicat trimis de MCSI.
"Ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, a avut, joi, o intrevedere cu directorul executiv al Grupului Euro Media, Jean-Pierre Barry, in cadrul careia s-a discutat despre o eventuala colaborare. Intrevederea a avut loc la solicitarea reprezentantilor Euromedia, care si-au manifestat interesul pentru piata din Romania, o piata in dezvoltare rapida mai ales in contextul adoptarii de catre Guvern a Strategiei de Broadband si a lansarii spre consultare publica a Strategiei Analogic – Digital", se arata in comunicat.

Gabriel Sandu si reprezentantul Euro Media au convenit infiintarea unui grup de lucru, care va avea drept obiectiv realizarea unei analize de oportunitate a unei astfel de colaborari.

De asemenea, Grupul Télé Diffusion de France (TDF) a anuntat, joi, in cadrul unei intalniri cu ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, ca este interesat sa patrunda pe piata audiovideo din Romania.

Grupul Euro Media este principalul furnizor de servicii de televiziune si film din Europa si numara peste 1.300 de angajati si tehnicieni.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri