Blogosfera romaneasca a urmarit cu interes demonstratiile din Chisinau impotriva Partidului Comunist din Moldova care au inceput in 7 aprilie. In aceasta perioada, mai multe bloguri au postat informatii, fotografii sau materiale video din Chisinau, avand parte de reactii si comentarii, arata un raport ZeList.
Printre posturile scrise pe acest subiect se numara si Protestul din Piata Marii Adunari Nationale - audio si live-blogging publicat pe blogul inconstantin.ro care a avut 34 de reactii, printre care cele de pe blogurile sorin.rusi.ro, we3d.net, codexpolitic.us, demaio.info, sakuranodaimon.wordpress.com, roxanaradu.ro etc. si 136 de comentarii.

Alte posturi aparute pe acest subiect au fost Hai sa plangem fals la morminte straine publicat pe ciutacu.ro (250 de comentarii), Revolutia tinerilor la Chisinau. Ce face Romania? publicat pe roxanaiordache.wordpress.com (118 comentarii), Poze revolutia din Republica Moldova publicat pe icehot.wordpress.com (26 de comentarii) etc.

Demonstratiile au fost urmate cu interes atat pe bloguri, cat si pe Twitter. Astfel, din 6 pana in 10 aprilie, canalul #pman pe Twitter a avut 115 mentiuni si 109 in blogosfera. In aceeasi perioada, capitala Republicii Moldova a fost amintita de 36 de ori pe Twitter si de 1.263 de ori in blogosfera.

Denumirea de ,,revolutie Twitter” a fost utilizata doar de doua ori pe Twitterele romanesti si de 10 ori in blogosfera. Numele presedintelui Vladimir Voronin a fost si el mentionat de 6 ori pe Twitter si de 217 ori in blogosfera in aceasta perioada.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri