Contul de media al operatorului de telefonie mobila Cosmote a intrat in portofoliul Media Investment, agentie membra The Group, in urma unui proces de selectie, a confirmat, pentru Wall-Street, Ruxandra Voda, corporate affairs manager la Cosmote Romania. Contul se afla anterior la agentia Mindshare, parte a Ogilvy Group Romania.
“In urma unui proces de selectie, vom lucra cu Media Investment pe partea de media. Vom continua sa colaboram cu grupul Ogilvy in zonele de strategie, creatie, in store si interactive”, a spus Ruxandra Voda. Contul de media al Cosmote a fost gestionat de agentia Mindshare din aprilie anul trecut, cand a avut loc un pitch regional al operatorului de telefonie mobila.

In 2008, Cosmote s-a situat in top 10 investitori in media, cu un volum brut de aproximativ 130 milioane euro.

Cosmote, al treilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a raportat in primul trimestru al acestui an venituri in crestere cu 84,4%, pana la 98,1 milioane euro. Compania a incheiat anul 2008 cu un EBITDA pozitiv de 22,5 milioane euro, la venituri de 311 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri