Tabloidul Click!, editat de Adevarul Holding, apare si in Italia, in sapte regiuni si 48 de orase. Publicatia va fi disponibila in centre comerciale, piete, gari, aeroporturi, in apropierea magazinelor romanesti, anunta reprezentantii Adevarul Holding.
Romanii din regiunile Piemonte, Liguarie, Lombardia, Trentino Alto Adige, Veneto, Emilia Romagna, Toscana vor putea cumpara Click! in fiecare zi de marti la pretul de 1,9 euro, iar vinerea, acestia pot achizitiona ziarul Click!, suplimentul TV si Click! Jocuri la un pret de 3,9 euro.

Astfel, incepand cu 22 mai, Click! va putea fi cumparat in cele sapte regiuni si in urmatoarele orase din Italia: Torino, Alessandria, Asti, Cuneo, Novara, Verbania, Vercelli, Biella, Genova, La Spezia, Savona, Milano, Lodi, Pavia, Bergamo, Brescia, Como, Lecco, Cremona, Mantova, Pavia, Sondrio, Varese, Trento, Bolzano, Venezia, Treviso, Belluno, Padova, Rovigo, Verona, Vicenza, Udine, Pordenone, Trieste, Gorizia, Bologna, Ravena, Modena, Parma, Reggio Emilia, Ferrara, Forli, Rimini, Parma, Piacenza, Massa, Lucca.

Ziarul va fi distribuit in 11.000 de exemplare, iar din 26 mai va aparea si in orasele Roma si Firenze.

“Acum cativa ani ar fi fost doar un vis frumos sa investim in redactii, web si presa in tari ca Spania si Italia. Multi s-ar fi uitat la noi zambind daca ne auzeau planurile, dar iata ca acestea prind acum contur”, declara Razvan Corneteanu (foto), presedinte si CEO Adevarul Holding.

In portofoliul trustului de presa Adevarul Holding se regasesc: Adevarul, Adevarul de Seara, Click!, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania si revista Forbes Romania, catalogul Forbes Romania - 500 miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev.

Recent, divizia de web a trustului de presa a lansat doua noi portaluri dedicate diasporei din Italia si Spania-adevarul.it si adevarul.es.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri