F5 X-Media, regia de vanzari online parte a grupului Realitatea-Catavencu, va administra spatiile publicitare ale website-ului FisierulMeu.ro si, impreuna cu SBS Broadcasting Media, site-urile Primatv.ro, Mondenii.ro, Cireasadepetort.ro.
Adaugarea celor patru site-uri in portofoliu va genera o crestere de 30% a numarului de vizitatori unici ai regiei. Astfel, F5 X-Media insumeaza la nivelul intregului portofoliu 6,2 milioane de vizitatori unici si 55,72 milioane de afisari, conform datelor aferente lunii mai.

Incepand din 23 iunie, oferta de publicitate a site-urilor Primatv.ro (111.494 unici), Mondenii.ro (103.693) si Cireasadepetort.ro (23.757) va fi gestionate in paralel de regia de vanzari online, cross-media si neconventionale F5 X-Media si SBS Broadcasting Media.

De asemenea, spatiile publicitare ale FisierulMeu.ro (1.191.614) vor intra in administrarea regiei de vanzari online a grupului Realitatea-Catavencu.

Cele patru website-uri se adauga celorlalte produse online din categoria “divertisment” - RadioGuerrilla.ro, 24FUN.ro, HEYO.ro, Metropotam.ro, Dob.ro, Invita.ro, 100eyes.ro, Coolio.ro, Sexercitii.ro si contribuie la consolidarea audientei F5 X-Media pe acest segment, care ajunge, astfel, la 1,8 milioane de vizitatori unici si peste 18 milioane de afisari, conform datelor cumulate inregistrate in mai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri