Grupul Ogilvy Romania a lansat Mather Communications, o divizie care ofera servicii de comunicare integrata. Noua entitate este condusa de Alexandra Murray, business unit director, si de Ciprian Tudor, creative director.
Abordarea Mather Communication este orientata catre rezultate, nu catre canale de comunicare, echipa avand ca scop gasirea unor solutii de comunicare pentru provocarile fiecarei marci si obtinerea de rezultate la nivelul business-ului.

“Mather Communications este o divizie separata, dedicata clientilor sai, localizata intr-un alt sediu, cu o echipa proprie de specialisti in comunicare, cu obiective de business proprii, si cu o structura diferita de cea a grupului , avand propriile instrumente de lucru si propria abordare strategica a comunicarii”, a declarat, pentru Wall-Street, Alexandra Murray (foto), business unit director Mather Communications.

Echipa noii divizii numara 11 persoane, care lucreaza impreuna de doi ani pe conturile unor clienti precum Friesland (brandul Milli), Avon Romania, Eureko, Zentiva, Flanco si Perla Covasnei.

Grupul Ogilvy Romania, parte a WPP, mai include divizii specializate in publicitate (Ogilvy & Mather), planificare si cumparare media (Mindshare), relatii publice (Ogilvy PR) si interactive (OgilvyInteractive).



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri