In scopul de a-i ajuta pe cei mai talentati reprezentanti ai noii generatii din publicitate, Leo Burnett va lansa incepand cu 1 octombrie proiectul Leo Academy. Acesta va consta intr-o serie de cursuri intensive despre publicitate, la sfarsitul carora, cei mai buni dintre cei selectati pentru a participa la cursuri vor avea sansa sa se alature echipei Leo Burnett Romania. Inscrierile pentru Leo Academy se vor putea face pana la data de 19 octombrie pe site-ul www.leoacademy.ro sau in sectiunea dedicata special acestui proiect din site-ul www.leoburnett.ro , cursurile urmand sa inceapa pe data de 7 noiembrie.
Leo Academy isi propune sa completeze cunostintele teoretice dobandite de catre pasionatii de publicitate (prin studiu individual sau in institutiile de invatamant de specialitate) si sa ii ajute pe acestia sa faca primii pasi in domeniu. De aceea, Leo Academy nu este o alternativa la scolile de specialitate existente, ci o completare practica a acestora. In acest sens, activitatile la care vor participa cursantii Leo Academy in cadrul programului de training se vor desfasura sub indrumarea managerilor din departamentele Leo Burnett, specializati in cele mai importante domenii ale publicitatii: marketing, strategie, creatie, productie audio-video, media planning, direct marketing etc.

Proiectul Leo Academy este impartit in cateva etape dupa cum urmeaza:
1-19 octombrie primirea aplicatiilor
19-27 octombrie selectia cursantilor
28 octombrie anuntarea telefonica a celor admisi la cursurile Leo Academy
7 noiembrie inceperea cursurilor.

Cursurile si procesul de selectie se vor desasura pe o durata de trei sapamani si vor fi impartite in doua module:

- Primul modul, dedicat teoriei, se va desfasura sub forma unui training condesat asupra notiunilor de baza din toate disciplinele existente intr-o agentie de publicitate.
- Al doilea modul, reprezinta finalul modulului teoretic si inceperea celui practic. In cadrul acestuia, cursantii vor elabora doua proiecte: unul individual si unul de grup. In vederea proiectului de grup participantii vor fi impartiti pe echipe, fiecare avand un conducator din cadrul Leo Burnett.

La finalul celor doua module se vor acorda note si diplome si cei mai buni dintre cursanti vor avea posibilitatea sa se alature echipei Leo Burnett.


Leo Burnett Romania se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si
creatie din Romania. Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului in ultimii 3 ani si prima agentie romaneasca finalista la festivalul de la Cannes.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri