Itsy Bitsy lanseaza “Citesti si cresti ca-n povesti!”, o campanie pro-lectura sustinuta de Fundatia Vodafone si de Fulga.
Copiii sunt invitati sa citeasca si sa doneze cartile pe care le-au citit deja in centre de colectare special amenajate in orasele in care emite Itsy Bitsy. In schimb, cei mici primesc “Cartea de Povesti Itsy Bitsy”, in care eroii postului radio si-au scris propriile povesti.

Cartile donate se vor aduna intr-o biblioteca de care se vor folosi cei 300 de copii nevoiasi de la Centrul Valea Plopului din judetul Prahova.

Cartile pot fi donate pana pe 12 septembrie in centrele de colectare din: Bucuresti - Diverta Mall, Calea Vitan nr. 55-59, Diverta Plaza, B-dul Timisoara nr. 26, Diverta Magheru, B-dul Gheorghe Magheru nr. 9, Diverta Unirea, Piata Unirii, nr. 1; Constanta - Diverta Park, B-dul Alexandru Lapusneanu nr. 116C, Diverta Tomis, Str. stefan cel Mare nr. 36-40; Bacau - Diverta Luceafarul, Str. Nicolae Balcescu nr. 3; Satu Mare - Diverta Somes, Str. 25 Octombrie nr. 12; Focsani - Diverta Vlahuta, B-dul Unirii nr. 14, Diverta Delavrancea, Str. Mare a Unirii nr. 21; Targoviste - Centrul Europe Direct Targoviste din cadrul Bibliotecii Judetene Dambovita “Ion Heliade Radulescu”.

Itsy Bitsy este o platforma educativa pentru copii si parinti ce include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite onair si online; postul de radio pentru bebelusi Itsy Bitsy Bebe, ce emite exclusiv online; portalul itsybitsy.ro si Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct si permanent cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri. Itsy Bitsy FM emite in orasele Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari, Targoviste si Focsani si online si este ascultat zilnic de peste 100.000 de persoane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri