Propaganda a fost desemnata castigatoare in urma licitatiei organizata de Plus in luna iulie pentru contul de media. La licitatie au mai participat agentiile Universal McCann si Mediaedge:cia.
“Suntem fericiti sa lucram alaturi de colegii nostri de la creatie pentru contul Plus. S-a realizat o legatura foarte buna intre abordarea de media si campania creativa, lucru care a aratat ca Propaganda are o strategie globala apreciata”, spune Svetlana Bulacu, Media Director la Propaganda.

Campania de media realizata de Propaganda consta intr-un mix pentru presa, radio si TV. Pe langa media, Propaganda mai furnizeaza serviciile de strategie, creatie, client service si productie pentru toate actiunile ATL si BTL, ca urmare a castigarii licitatiei organizate in luna aprilie.

Echipa Propaganda care se va ocupa de partea de media pentru Plus este formata din: Adrian Tuluca – Managing Director, Svetlana Bulacu – Media Director, Florin Ciorica – Media Manager, Elena Mihalcea – Media Planner si Alexandra Postoaca – Media Account.

Plus este o retea de magazine de tip discount, apartinand concernului german Tengelmann. Are patru ani de existenta pe piata locala si 81 de magazine pe teritoriul Romaniei.

Propaganda este o agentie full-service independenta. Printre clientii agentiei se numara: Napolact, Dots, Tchibo, BRD - Groupe Société Générale, Cesarom, Sanex, Radio Guerrilla, Centre Ville, Bursa de Valori Bucuresti, Terapia Ranbaxy, Kia Motors, adidas, Orkla Foods.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri