Compania de organizare de evenimente Evensys a incheiat un parteneriat cu Management Centre Europe (MCE), in urma caruia isi va largi gama de evenimente cu workshop-uri premium, dedicate managerilor de top din Romania.
Management Centre Europe, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international avea deja in Romania o piata de clienti, formata din top manageri care mergeau la Bruxelles pentru a participa la workshop-urile organizate acolo. Isi cautau insa un partener stabil in Romania, care sa cunoasca bine piata organizarii de evnimente si sa aiba conexiuni.

“Noi ne-am intalnit cu ei la inceputul anului. Am fost recomandati de niste parteneri din Belgia”, detaliaza, pentru Wall-Street, Cristian Manafu (foto), partener Evensys.

Odata cu venirea crizei financiare si cu restrangerea bugetelor de training, posibilitatea ca managerii sa urmeze aceste traininguri exclusiviste in tara ar putea fi o optiune, avand in vedere ca se economisesc astfel cheltuielile cu transportul si cazarea la Bruxelles.

Pretul unui astfel de workshop se poate ridica pana la 4.000 euro, pentru patru zile de training. Principalul cost pentru organizatori il reprezinta taxa perceputa de traineri. “Sunt traineri acreditati, care aduc valoare pentru companiile mari. Pentru un workshop pe telecom, de exemplu, trainerul ar fi un mare fost manager din telecomul international”, spune Manafu. De asemenea, evenimentele vor fi organizate exclusiv in locatii selecte, precum hotelurile de cinci stele.

Parteneriatul se va concentra exclusiv pe realizarea de workshop-uri premium, pentru cate 10-15 participanti din zona top managementului. Evenimentele pot fi, in functie de cerere, din aproape orice domeniu: strategie, HR, IT, project management, medical, farma, energie, telecom, in functie de cererea pietei. Primele doua evenimente vor avea loc in octombrie si in noiembrie si tin de domeniile financiar si farma.

Pentru Evensys, parteneriatul inseamna extinderea ofertei de evenimente. Cele organizate pana acum de companie, printre care Inspire, PR Forum, Netcamp, Webstock sau Shopper Marketing, se adreseaza persoanelor din middle spre high management si aduna uneori si cate doua-trei sute de participanti.

“Pentru noi a fost o completare a portofoliului. Nu le influenteaza pe celelalte, ci le completeaza”, explica Manafu.

Evensys a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 403.000 euro, potrivit site-ului Ministerului de Finante, si un profit net de 28.000 euro. Pentru anul acesta, Manafu spera sa mentina cifra de afaceri la nivelul lui 2008. “Incercam sa tinem acelasi portofoliu si sa gasim nise noi”, conchide managerul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri