Compania Unilever a anuntat recent rezultatul pitch-ului global de media organizat in 53 de tari si a declarat compania Mindshare drept agentia de media castigatoare pentru Romania.
Aflata in topul advertiserilor internationali, compania Unilever organizeaza periodic licitatii de media pentru a evalua eficienta parteneriatului cu agentiile de media cu care colaboreaza in fiecare tara. Rezultatul din Romania reconfirma parteneriatul dintre cele doua companii.

Serviciile Mindshare pentru Unilever includ planificare strategica si implementare atat pentru media traditionale cat si pentru mediul digital, si o gama de servicii precum business planning si branded entertainment. Mindshare Romania coordoneaza si activitatile de media desfasurate de Unilever in regiunea Europei Centrale si de Sud: Bulgaria, Albania, Macedonia, Serbia, Muntenegru si Moldova.

„Suntem agentia de media a Unilever in Romania de peste 11 ani si am avut ocazia sa realizam impreuna numeroase premiere in media si proiecte de comunicare foarte creative care sunt acum listate in portofoliul de proiecte ‘best practice’ Unilever la nivel international”, declara Oana Petroff, Managing Director Mindshare.

Mindshare a fost reconfirmat ca partenerul Unilever in 12 piete, ca urmare a unui pitch global ce a durat opt luni. Tarile unde Mindshare continua colaborarea cu Unilever includ Statele Unite si tarile Europei de Vest, Marea Britanie, Olanda, Germania, Franta, Spania, Tarile Nordice. Mindshare a mai pastrat business-ul Unilever in India si Thailanda si a castigat colaborarea in Canada.

Mindshare este reteaua globala de servicii media si marketing, parte din grupul de comunicare WPP, cu o cifra de afaceri de peste 23 miliarde dolari. Reteaua este prezenta cu 115 birouri in 82 de tari. In Romania, Mindshare colaboreaza cu advertiseri ca Unilever, RCS-RDS, Mazda, LG, Eureko, Groupe Seb.

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piata mondiala a bunurilor de larg consum, este prezenta in Romania din 1995. Portofoliul include marci precum Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Rexona, Axe, Sunsilk, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Lipton si Algida.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri