Headvertising a realizat spotul TV prin care Avon isi promoveaza bradutul oferit cu ocazia Sarbatorilor. Bradutul "de noptiera" va fi primit acasa de fiecare clienta Avon care a avut norocul sa-l castige razuind printul de pe coperta II a brosurii de prezentare din luna noiembrie. Ca sa justifice tematica hibernala intr-o luna in care era foarte posibil sa nu cada nici macar un fulg de zapada, Headvertising a tratat spotul drept un trailer al unui film distribuit de Avon. Mai prcis, o comedie romantica intitulata "Eu si bradutul meu", care va avea premiera de sarbatori - ce-i drept, nu in toate cinematografele, ci in toate brosurile Avon.

Treatment-ul cel mai neobisnuit a avut in cele din urma castig de cauza si astfel spotul a fost regizat de catre finlandezul Teemu Nikki, care a vrut sa-l filmeze in maniera comediilor romantice realizate in anii 50 la Hollywood. Prin urmare, Saga Film a trebuit sa organizeze o filmare integral "de interior", utilizand un urias decor pictat desfasurat pe o suprafata impresionanta in studio.

De la dcor, la obiectivele folosite si pana la coafura si machiajul personajului feminin, totul a fost riguros cautat sa corespunda cu epoca pe care Teemu a vrut simultan sa o omagieze si sa o parodieze. Cel mai delicat a fost casting-ul, deoarece echipa cauta un gen de expresivitate si un ideal de frumusete complet uitat in ziua de azi.

Cum bradutul - complet lipsit de capricii pentru un star de magnitudinea lui - a jucat perfect, filmarea a decurs fara incidente. Mai laborioasa s-a dovedit post-productia facuta la Factor, unde s-a creat intro-ul "cinematografic" al lui Avon si s-au adaugat super-urile si wipe-urile create de agentie in spiritul anilor parodiati. Tot acolo s-a adaugat si voice-over-ul lui Mihai Constantin care promova palmaresul si cariera cinematografica fulguranta a lui Bradut, starul masculin al comediei "distribuite" de Avon.

Echipa care a participat la realizarea spotului: Teemu Nikki regizor, Mika Orasmaa, DOP, Alex Teodorescu si Marius Bucur (producatori Saga Film) Ruxandra Mocanu, Tony Clifton, Sasha Lazar si Serban Alexandrescu din partea agentiei, Mihaela Coman, Gentiana Nicolae si Raluca Kisescu din partea companiei Avon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri