Organizatorii celei de-a 57-a editii a Festivalului International de Publicitate Cannes Lions vor acorda trofeul Advertiser of the Year gigantului producator FMCG anglo-danez Unilever.
Unilever a castigat primul trofeu Cannes Lions cu OMO in anul 1961. In cadrul editiilor ulterioare ale galei, brandurile Unilever au obtinut aproape 200 de trofee, unul dintre acestea fiind si Media Grand Prix castigat in 2002 cu campania Magnum 7 Deadly Sins –Give In To It, precum si Cyber si Film Grand Prix acordate in 2007 pentru reclama Dove Evolution.

„Fiind unul dintre producatorii FMCG de top la nivel mondial, milioane de oamenii din intreaga lume sunt influentati zilnic de campaniile de publicitate ale brandurilor Unilever. De-a lungul timpului, marketingul brandurilor s-a remarcat prin deschiderea catre creativitate si inovatie -punctele principale ale activitatii desfasurate de agentiile colaboratoare”, a declarat Terry Savage, presedintele festivalului Cannes Lions.

Trofeul Advertiser of the Year va fi inmanat lui Keith Weed, Chief Marketing & Communications Officer, la Cannes in cadrul ceremoniei Film, Film Craft and Titanium & Integrated Lions Awards Ceremony pe data de 26 iunie 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri