Antena 3 anunta ca il va actiona in justitie pe deputatul PDL Cristian Boureanu, in urma unei altercatii pe care acesta a avut-o cu moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea la emisiunea Stirea Zilei din 31 mai 2010.
“Ati mancat ceva stricat inainte de emisiune?”, l-a intrebat moderatoarea pe politician, dupa ce acesta a protestat ca invitatului Ludovic Orban i s-a oferit mai mult timp pentru a-si expune parerea. “Nu stiu, am mancat ceva la dumneavoastra aici. Am gasit aici pe masa ce mancati dumneavoastra”. “Ceva de pe jos, ceva de la toaleta? (...) Cine v-a spus ca sunteti baiatul cu muci in freza avea dreptate”. Asa a sunat schimbul de replici dintre Gabriela Vranceanu Firea si Cristian Boureanu, care au facut printre altele referiri la “amantii” fiecaruia dintre ei.

Comunicatul Antena 3 precizeaza ca “domnul Cristian Boureanu nu a fost invitat personal la Stirea Zilei, ci a fost trimis de catre Biroul de presa al PDL”.

“Intact Media Group mai precizeaza ca nu poate tolera un comportament imatur, fara argumente profesioniste, atacuri la persoana, intimidari, agresiuni, calomnii si insulte la adresa moderatorilor sau a oricaror altor angajati ai institutiei”, se mai arata in comunicatul postului TV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri