BRAU UNION Romania lanseaza, in editie limitata, special pentru sarbatorile de iarna, Heineken Magnum o sticla de dimensiuni exceptionale (3 litri), avand forma sticlei de sampanie.

Forma speciala a Heineken Magnum confera produsului valoarea festiva a sampaniei, aducand un plus de culoare si inedit evenimentelor speciale sarbatorite impreuna cu familia sau prietenii. Heineken Magnum are 50 cm inlatime si cantareste 5 kilograme. Sticla este complet imbracata intr-o folie serigrafiata si are, la fel ca si sticla de sampanie, dop de pluta cu fir metalic si sigiliu. Heineken Magnum este produsa si imbuteliata in Olanda si va fi disponibila pe piata romaneasca in cantitate limitata, fiind distribuita in luna decembrie in hypermarket-uri, super si mini market-uri. De la sfarsitul anului 1999, Heineken Magnum a fost lansata in peste 40 de tari si a fost folosita, de-a lungul anilor, pentru a celebra victorii la evenimente internationale precum Heineken Rugby World Cup, Australian Open Tennis sau Heineken Regatta.

Lansarea Heineken Magnum in Romania confirma, inca o data, caracterul inovativ al marcii si completeaza seria inovatiilor si a premierelor in materie de ambalaj aduse de Heineken pe piata autohtona in anul 2005:

 Heineken Paco. Sticla de alumiuniu de 0,33 l a fost introdusa, in premiera absoluta pe piata din Romania, in martie 2005. Ambalajul Paco a fost special create pentru Heineken de reputatul designer Ora-Ito. La nivel international, proiectul Heineken Paco a fost demarat in 2001, iar produsul propriu-zis a fost introdus pentru prima data pe piata din Franta, in 2002.

 KegCan este o doza cu o forma unica si inovativa. Heineken KegCan este o oferta speciala, introdusa pe piata romaneasca in editie limitata.

 Sistemul David pentru bere draft reprezinta o alta inovatie. Este un sistem extrem de usor de folosit, de manipulat si de conectat, asigura calitatea superioara a berii draft (berea se pastreaza proaspata peste 21 de zile) avand un sistem care permite eliminarea pierderilor de bere.

Heineken face parte din portofoliul companiei BRAU UNION Romania, alaturi de Gsser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau si Bucegi. BRAU UNION Romania este liderul pietei romanesti de bere; incepand din anul 2003, este membra a grupului Heineken.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri