Compania de consultanta in relatii publice Grayling va asigura servicii de specialitate pentru Nabucco Gas Pipeline International pe teritoriul Europei, contul avand o valoare de "sase cifre".

Grayling va fi responsabila de relatiile cu mass-media internationala si locala, public affairs si community relations in Europa.

"Contul de sase cifre a fost castigat de Grayling in urma unui pitch desfasurat in trei etape si va include activitatea din Londra, Bruxelles si tarile de tranzit ale Nabucco (Austria, Ungaria, Romania, Bulgaria, Turcia) si Azerbaidjan", potrivit unui comunicat de presa.

Nabucco este principalul gazoduct european din coridorul sudic. Conducta va avea o lungime de 3.300 km si va conecta regiunile cu cele mai bogate resurse de gaze din lume - regiunea Caspica, Orientul Mijlociu si Egipt - la piata de consum a Europei si a Turciei. Gazoductul porneste din Turcia prin Bulgaria, Romania si Ungaria pana la terminalul Baumgarten din Viena, Austria. Constructia este prevazuta sa inceapa in 2011, urmand sa fie data in folosinta in 2014.

"Am desemnat Grayling dupa un pitch care a durat sase luni, timp in care am purtat discutii cu importante agentii internationale. Am considerat ca oferta Grayling este superioara prin faptul ca ne pune la dispozitie un sistem de lucru coordonat la nivel central si extrem de eficient pentru toate nevoile noastre de comunicare", a declarat Christian Dolezal (foto), seful departamentului de comunicare din cadrul consortiului Nabucco.

Citeste un interviu cu seful Grayling Romania: Piata de comunicare se va dezmorti la sfarsitul anului, odata cu revenirea investitorilor straini.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri