Lowe & Partners, Lowe PR si Brand Connection vor gestiona strategia de comunicare a unuia dintre cele mai mari grupuri hoteliere din Romania.
Cele trei agentii vor orchestra comunicarea tuturor hotelurilor din grupul Ana Hotels: Sport, Poiana si Bradul din Poiana Brasov, Europa si Astoria din Eforie Nord si Crowne Plaza.

In plus, Lowe, Lowe PR si Brand Connection vor asigura platformele de comunicare si pentru Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club din Eforie.

Agentiile participante la licitatie au trebuit sa geaseasca o platforma comuna, adaptabila nevoilor distincte de comunicare ale tuturor hotelurilor din grup.

„Reincarca-te”, ruta creativa castigatoare, va fi implementata in comunicarea corporate a grupului, dar si in comunicarea de brand a fiecarei unitati hoteliere.

Astfel, Hotelul Crowne Plaza va fi relansat in toamna acestui an sub sloganul „Reincarca-ti succesul!”, Hotelul Sport se redeschide publicului amator de actiune in luna decembrie sub sloganul „Reincarca-ti pofta de miscare!”, in timp ce Hotelul Europa este obiectivul strategic al sezonului estival, alaturi de Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club.

Grupul Lowe include agentiile Lowe & Partners, Lowe PR, Brand Connection, Initiative, HyperActive, Medic One si Scholz & Friends si a fost infiintat in 1993. Incepand din 1995 Interpublic Group of Co’s detine actiuni in companiile grupului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri