Publimedia International, Mediafax S.A. si Alerria Management Company au depus actele pentru infiintarea societatii comerciale Mediafax Group, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial.
Saptamana trecuta, Dragos Stanca, managing director al F5, divizia de online a grupului Realitatea-Catavencu, anunta pe blog infiintarea unei noi companii, sub brandul Mediafax, care va reuni afacerile de print, online si agentie de presa detinute de Adrian Sarbu in Romania.

“Strategic, noua companie va arata mult mai atractiv pentru potentiali investitori, mai ales ca – inevitabil, ca orice companie de print in conditiile actuale de piata – Publimedia are probleme de cashflow, iar Mediafax si, mai ales, Apropo Media au inregistrat, chiar si pe fondul crizei, evolutii pozitive”, nota atunci Dragos Stanca.

Potrivit datelor publicate ieri in Monitorul Oficial, companiile Publimedia International, Mediafax si Alerria Management vor participa la constituirea societatii Mediafax Group, in calitate de actionari, cu participatii de cate 25% la capitalul social. Contactata de Wall-Street, Cosmina Noaghea (foto), director general Publimedia International, a refuzat sa ofere detalii.

Publimedia International este compania care reuneste publicatiile tiparite detinute de Adrian Sarbu in Romania, printre care Ziarul Financiar, Gandul si Business Magazin. Mediafax este agentia de presa fondata de omul de afaceri in 1991. Iar Alerria Management Company este o companie detinuta de Adrian Sarbu si de Rootland Trading Ltd, care se regaseste si in actionariatul Publimedia International.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri