Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Dupa un deceniu de liniste, Intact Media Grup s-a trezit astazi pe cap cu specialisti de la ANAF si Garda Financiara, scrie Reportervirtual.ro.

• Antreprenorul Radu Georgescu recomanda cartea Unlocking your company’s value. “Este una din putinele carti care se adreseaza corect antreprenorilor de success (adica inca antreprenor, dar mai mult decat “am o idee”). Explica cum anume se intampla un Exit “pe bune”. Inca mai interesant, are o perspectiva despre zona noastra geografica, adica tot ce zice el acolo nu se aplica numai la US, ci si la noi, est europenii”, scrie fondatorul Gecad.

Pahomi.ro scrie despre aplicatia Google Open Spot, care iti afiseaza pe Google Maps locurile de parcare libere, din imediata vecinatate a locatiei in care te afli cu masina.

Deocamdata noua aplicatie este disponibila utilizatorilor din Statele Unite, Canada si Olanda, insa Google are planuri de extindere si in alte tari.

Paginademedia.ro scrie despre numirea lui Razvan Ionescu in functia de director al Diviziei web la Adevarul. El va fi Directorul Diviziei Web a grupului, dupa ce a condus timp de doi ani revistele si operatiunile din Ucraina ale trustului patronat de Dinu Patriciu.

Refresh.ro are o insemnare care arata ca Facebook isi mentine cresterea din ultima jumatate de an, de 100.000 de utilizatori noi in fiecare luna, ajungand astfel sa numere peste 1,5 milioane de romani.

• Cristian Manafu scrie ca sunt foarte multe lucruri interesante pe care le citescte zilnic si isi doreste sa aiba timp sa le impartaseasca pe toate pe blog. “Evident, nu reusesc. Asa ca mi-am propus ca saptamanal sa strang intr-un post toate aceste recomandari, scrie Manaru. Iata prima colectie de tendinte.

Khris.ro scrie despre dinamica unor indicatori macroeconomici: piata auto scade, numarul salariatilor scade, dar productivitatea muncii creste.
"Cat vor mai putea companiile sa creasca productia doar pe baza sporirii productivitatii muncii?", se intreaba Khris.ro.

• Razvan Pascu scrie pe blogul sau despre industria concertelor din Romania. Ideea acestui articolul mi-a venit sambata seara, dupa ce am fost prezent la concertul Eros Ramazzotti, datorita invitatiilor oferite de prietenii de la EuropaFM, cel mai ascultat post de radio din Romania, scrie razvanpascu.ro.

Riscograma.ro scrie ca “sistemul de pensii trebuie tratat la cauze, nu la efecte. Lasat in pace, ar putea fi surprinzator de vioi. Statul e cel care striveste totul in jur”. Citeste insemnarea Statul e in colaps, nu sistemul de pensii.

• Cristian Paun are o insemnare despre “aberatia cu dizolvarea Zonei Euro. In opinia profesorului universitar, Euro ar insemna pentru Romania o masura de diminuare a statului in economie (cel putin temporara avand in vedere seriozitatea germana cu care este creditata, pana acum, ideea de moneda unica).

• Blogul reflectiieconomice.zilisteanu.ro scrie despre lipsa de viziune a Guvernului Romaniei si inabilitatea sa de a gestiona tara pe timp de criza. “Toate masurile luate si cele planificate sunt masuri pro-ciclice, asa cum au facut, in general, toate guvernele Romaniei dupa 1990”, potrivit blogului citat.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri