Coca-Cola HBC Romania a obtinut un trofeu Stevie si o mentiune speciala pentru doua dintre programele sale de responsabilitate sociala in cadrul Competitiei Internationale de Business „Stevie Awards” 2010.
Astfel, programul “Colectare Selectiva”, care are o componenta educationala si de lobby pe tema colectarii selective si a reciclarii, a obtinut trofeul Stevie, fiind declarat castigatorul categoriei Campania de Comunicare sau PR a Anului - Public Affairs (Communications or PR Campaign of the Year – Public Affairs). Trofeul este unul din cele mai dorite premii, fiind supranumit “premiul Oscar al lumii de afaceri”.

De asemenea, programul “Adopta un rau de la izvoare pana la varsare” a primit o mentiune speciala (Distinguished Honoree medal), la categoria Campania de Comunicare sau PR a Anului – Relatii Comunitare (Communications or PR Campaign of the Year – Community Relations).

In cadrul editiei cu numarul sapte a premiilor Stevie au fost inscrise peste 1.700 aplicatii de catre organizatii din 40 de tari. Jurizarea s-a desfasurat in doua etape, iar aplicatiile au fost evaluate de catre un juriu format din profesionisti din domeniul business-ului. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 27 septembrie in Istanbul, Turcia.

Coca-Cola HBC Romania promoveaza responsabilitatea sociala prin investitii in 4 directii: comunitatea si mediul (conservarea si protejarea resurselor de apa, energia si protejarea climei, recuperarea si reciclarea ambalajelor), locul de munca (perfectionarea angajatilor), piata (sanatatea consumatorilor).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri