Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• De pe blogul BusinessDay.ro aflam ca zona poate dubla pretul locuintelor, iar marja de negociere a ajuns la 15%. Conform unei analize realizata de situl MagazinulDeCase.ro, pretul mediu al locuintelor situate in cartierele de lux din Bucuresti a inregistrat o scadere de aproximativ 7% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009. La nivel general, pretul mediu al apartamentelor din Bucuresti a inregistrat o scadere de aproximativ 20% comparativ cu anul 2009.

• Pagina de Media publica lista jurnalistilor care pleaca intr-o calatorie in Noua Zeelanda cu Rosia Montana. Astfel, grupul ii include, printre altii, pe Robert Turcescu, Ioan T. Morar, Mihai Tatulici, Livia Dila, si Vlad Macovei.

• "Dumnezeu are in dreapta Lui pe unul dintre cei mai buni macroeconomisti", asa isi incepe Dan Popa postul de pe blogul personal, dupa ce a aflat de la un bun prieten ca a murit Gheorghe Cercelescu. Pentru putini oameni pe care i-am cunoscut puteam baga mana in foc fara sa am nici cea mai mica emotie, iar “nea Cercelescu” , cum ii spuneam, a fost unul dintre ei.

• De pe Manafu.ro aflam ca anul acesta, cheltuielile cu reclama pe retele sociale vor atinge in US valoarea de aproape 1,7 miliarde de dolari, potrivit eMarketer. In 2011, se estimeaza ca bugetele respective vor insuma 2 miliarde de dolari. Facebook va atrage jumatate din aceste sume, MySpace pierde teren, iar microblogging-ul atrage in continuare foarte putini bani.

Reporter Virtual scrie despre faptul ca Andreea Marin-Banica a dezvaluit ca a dat bani doctorilor cand a nascut, dupa care isi exprima parerea cu privire la tendinta romanilor de a da spaga "asa cum respira", nu neaparat pentru ca li s-ar cere, ci pentru ca asa au fost invatati. E o cutuma a carei incalcare este pentru unii sacrilegiul suprem.

• Dragos Stanca ne propune pe pagina sa personala de Internet sa citim un articol din Money.ro: “Social media managerul: cine e si cu ce se ocupa, de fapt?”

Razvan Pascu anunta pe pagina personala de Internet ca TravelSplendid.ro pune la bataie un sejur la mare in perioada imediat urmatoare, iar concursul dureaza doar pana pe 31 august.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri