Sediul Ursus Breweries a fost vizitat in aceasta dimineata de catre procurori DNA care investigheaza noi acuzatii de santaj aduse lui Dan Diaconescu. In legatura cu posibilele relatii de business cu OTV, Grant McKenzie, vicepresedinte de marketing al Ursus Breweries, afirma ca producatorul de bere nu a cumparat pana acum spatiu publicitar pe postul de televiziune.
Obiectul santajului ar fi fost o ancheta a angajatilor OTV, potrivit careia berea Redd's ar contine anumiti compusi daunatori organismului, deprinsi din procesul de fabricatie, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

“In aceasta dimineata, membri ai Directiei Nationale Anticoruptie, pe baza unei autorizatii, au vizitat sediul Ursus Breweries, ca parte a unei investigatii pe care o desfasoara. Autorizatia nu specifica obiectul sau persoana vizata de investigatie. Dar ne-a fost transmis de catre investigatori ca Ursus Breweries nu este subiectul cazului pe care il investigheaza. Ne-am oferit sprijinul autoritatilor si, in acest stadiu, nu putem sa oferim informatii suplimentare”, este declaratia oficiala a Ursus Breweries, furnizata Wall-Street de catre Grant McKenzie (foto), vicepresedinte de marketing al companiei.

Potrivit surselor judiciare, procurorii au cautat, cel mai probabil, un contract de sponsorizare sau o dovada ca de la societatea Ursus au plecat bani catre societatile lui Dan Diaconescu.

“In timpul mandatului meu de director de marketing, din martie 2009 pana in prezent, nu am facut publicitate nici unui brand din portofoliul Ursus Breweries pe OTV”, a precizat Grant McKenzie.

Ursus Breweries are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.500 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Grolsch, Redd’s, Timisoreana, Stejar, Ciucas si Pilsner Urquell.

Cititi si: Perchezitii la sediul Ursus in cazul Dan Diaconescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri