15 Septembrie 2010 in Media & Pub

Dan-Silviu Boerescu pleaca de la sefia Playboy


Dan-Silviu Boerescu pleaca de la sefia Playboy
Dan-Silviu Boerescu a demisionat din pozitia de redactor-sef al Playboy Romania, revista pe care a condus-o in ultimii 11 ani. Atributiile sale vor fi preluate de catre Catalin Mihaila, anterior redactor-sef adjunct.

Boerescu va continua sa colaboreze la revista, ca Editor-at-Large, ocupandu-se de sectiunile de gastronomie, oenologie si horeca. El se va dedica prioritar activitatii sale de scriitor, de realizator al site-ului bucatarescu.ro, coordonator al editurii Lifestyle (parte din grupul editorial Trei) si, in curand, de protagonist al unui show TV.

“Dupa 11 ani in care a coordonat revista Playboy, Dan-Silviu Boerescu a decis sa-si reorienteze partial cariera, in directia marilor sale pasiuni, literatura si gastronomia”, se arata in comunicatul emis de Attica Media, compania care editeaza Playboy, citat de paginademedia.ro.

Playboy face parte din grupul Attica Media, care mai detine in Romania titlurile Men’s Health si InStyle. Revista este publicata in 28 de editii internationale, simbolul Rabbit Head numarandu-se printre cele mai cunoscute cinci logouri din lume. In Romania, Playboy a fost lansat in 1999.

Sursa foto: bucatarescu.ro

Recomandare Revista blogurilor de business
Citeste si

mai multe articole din Media & Pub