Dan-Silviu Boerescu a demisionat din pozitia de redactor-sef al Playboy Romania, revista pe care a condus-o in ultimii 11 ani. Atributiile sale vor fi preluate de catre Catalin Mihaila, anterior redactor-sef adjunct.
Boerescu va continua sa colaboreze la revista, ca Editor-at-Large, ocupandu-se de sectiunile de gastronomie, oenologie si horeca. El se va dedica prioritar activitatii sale de scriitor, de realizator al site-ului bucatarescu.ro, coordonator al editurii Lifestyle (parte din grupul editorial Trei) si, in curand, de protagonist al unui show TV.

“Dupa 11 ani in care a coordonat revista Playboy, Dan-Silviu Boerescu a decis sa-si reorienteze partial cariera, in directia marilor sale pasiuni, literatura si gastronomia”, se arata in comunicatul emis de Attica Media, compania care editeaza Playboy, citat de paginademedia.ro.

Playboy face parte din grupul Attica Media, care mai detine in Romania titlurile Men’s Health si InStyle. Revista este publicata in 28 de editii internationale, simbolul Rabbit Head numarandu-se printre cele mai cunoscute cinci logouri din lume. In Romania, Playboy a fost lansat in 1999.

Sursa foto: bucatarescu.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri