Incepand cu luna octombrie, BRAT extinde SATI prin masurarea continutului multimedia (streaming video si audio), oferind informatii despre ascultarea/vizualizarea continutului audio/video de catre vizitatorii siteurilor.
Daca in prezent, prin intermediul SATI, piata de publicitate detine informatii cu privire la accesarea paginilor siteurilor web in care se regaseste continut audio/video, prin lansarea masurarii continutului multimedia, BRAT va pune la dispozitia beneficiarilor studiului date specifice, detaliate, despre accesarea continutului multimedia, exprimat prin numarul de vizualizari/ascultari ale unui streaming, durata vizualizarii/ascultarii, etc.

Principalii indicatori furnizati in cadrul noii masuratori vor fi: numarul de afisari si clienti unici, numarul de redari complete a unui streaming, numarul de redari a unei proportii de streaming, durata medie de redare, durata totala de redare.

BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) realizeaza incepand din 2007 SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet), masurand in prezent performantele a mai mult de 300 de site-uri din Romania. BRAT are in prezent 237 membri: editori de presa scrisa sau online, agentii de publicitate, regii de publicitate, clienti de publicitate si difuzori de presa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri