Consiliul de Administratie al Mediafax Group, compania care reuneste afacerile de media ale lui Adrian Sarbu in Romania, a numit-o pe Cosmina Noaghea in functia de director general, potrivit unei notificari publicate in Monitorul Oficial.
Mediafax Group este compania umbrela ce reuneste agentia de presa Mediafax, compania de publishing Publimedia si divizia de online Apropo Media.

Cosmina Noaghea, director general al Publimedia, a fost numita la conducerea Mediafax Group de catre Consiliul de Administratie format din Liviu Gheorghe, presedinte, Liliana Serban, vicepresedinte, si Eugenia Balan, administrator. Remuneratia directorului general este de 2.000 de lei net lunar.

Contactata de Wall-Street, Noaghea nu a oferit detalii despre noua sa pozitie.

Cititi si: S-a infiintat Mediafax Group, compania umbrela a Publimedia, Mediafax si Apropo Media

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri