Agentia interactiva PlayTheBalls a lansat ghidul ‘Cum cresti sigur vanzarile prin publicitate online’, un material practic prin intermediul caruia cititorii vor deprinde mecanismele esentiale pentru cresterea vanzarilor cu ajutorul Internetului.
Ghidul se adreseaza atat profesionistilor (directori de marketing, brand manageri, directori de comunicare, marketeri, directori de vanzari, agenti de vanzari, directori operationali, antreprenori, top si middle management), cat si oricaror alte persoane implicate in procesul de vanzari.

“Peste 70-80% din campaniile de publicitate online au ca principal scop cresterea vanzarilor. In momentul de fata exista putine informatii relevante, adaptate la piata locala, despre mecanismele unei campanii de vanzari sau generare de leaduri prin mediul online. Informatiile pot fi preluate si adaptate pe multe industrii, de la asigurari, imobiliare, financiar, B2B, auto, turism, MBA, educatie, HoReCa, medical si pana la telecom sau transporturi. Cred ca o sa vedem din ce in ce mai multe campanii cu obiective de vanzari”, a declarat Ciprian Gavriliu (foto), managing director PlayTheBalls.

Infiintata in iunie 2007, PlayTheBalls este o agentie interactiva cu birouri in Bucuresti si Iasi. Printre clientii agentiei se numara Simplus, ASEBUSS, Ceramica Iasi, Doraly, The Investor, 13 Grade.

Ghidul practic poate fi accesat aici

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri