• De pe pagina personala de Internet a lui Dan Popa aflam ca documente secrete apartinand Bancii Centrale ale Canadei au fost furate chiar din geanta Guvernatorului, iar disparitia acestora nu pun in pericol pietele sau stabilitatea economiei, din Guvernatorului Bancii Canadei i-au furat slana secreta si ceapa din geanta.

• Orlando Nicoara scrie astazi despre faptul ca Intact Interactive nu mai vrea sa fie regie. Ceea ce se stia in piata s-a confirmat printr-un post pe blogul Intact Interactive, divizia online a grupului Intact renunta la activitatea de regie si se concentreaza doar pe dezvoltare pentru siteurile din grup.

• Cristian Manafu anunta astazi pe blogul sau un pas nou in cariera sa. "De fapt, nu e chiar nou pasul, e mai degraba oficial. Si nici nu pot spune ca e vorba de cariera, ci mai degraba de antreprenoriat. Din noiembrie 2010, sunt certificat de CNFPA ca formator (trainer), dupa un program urmat la Institutul Roman de Training", precizeaza Manafu.

Andreea Vass isi prezinta pe blog parerea cu privire la desemnarea sa in fruntea clasamentului Top „sexy” femei de pe scena politica: "o constructie falsa, o mare dezamagire, o aparenta gaunoasa care incurajeaza o superficialitate pe care noi de mult nu ne-o mai putem permite".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri