International Advertising Association - Filiala Romania (IAA) alaturi de Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) anunta inceperea lucrarilor pentru cea de a treia editie a Festivalului EFFIE 2006.

EFFIE este singurul festival care recompenseaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor de publicitate. Evenimentul, ce se va desfasura la sfarsitul lunii Martie 2006, se gaseste acum la cea de a treia sa editie in Romania, ca urmare a preluarii in 2004 a licentei de organizare de la American Marketing Association New York. La aceasta editie, pentru a veni in intampinarea celor interesati de eficienta prin care publicitatea realizeaza obiectivele de marketing ale clientului, Comitetul EFFIE 2006 a decis sa organizeze un seminar dedicat acestui subiect. Evenimentul va avea loc in data de 9 Februarie 2006 la J.W. Marriott Grand Hotel Bucharest.

Prezentarile intalnirii vor fi sustinute de catre reprezentanti ai agentiilor BV McCann Erickson, Next/Cap si Leo Burnett&Target, castigatori ai editiilor anterioare EFFIE, ce vor dezvalui participantilor modul in care parteneriatul dintre agentie si client a realizat campaniile de succes ce au condus catre castigarea unui trofeu EFFIE.

Evenimentul va beneficia si de prezenta Doamnei Manuela Necula Head of Country Ogilvy Group Romania, Presedintele Juriului EFFIE 2006 si a Domnului Mihai Ghyka General Manager Interbrew Romania, Presedintele Juriului editiei EFFIE 2005. Pe baza experientei lor de membri ai juriului EFFIE NY si EURO EFFIE, acestia vor explica criteriile si mecanismul de judecare a lucrarilor, vor da sugestii legate de modul optim de completare a formularelor, care sa puna cat mai bine in valoare lucrarile inscrise, si vor furniza multe alte detalii despre Festivalul EFFIE Romania 2006.

Comitetul de Organizare al EFFIE 2006 este format din: Felix Tataru Managing Director GMP/Ashley, Razvan Matasel Research & Strategic Planning Director Leo Burnett&Target, Radu Florescu Managing Partner Saatchi&Saatchi, Cristofor Iosub - Deputy Managing Director OgilvyOne & 141, Serban Alexandrescu Creative Director Headvertising si Sorin Psatta - Strategy & Research Director Graffiti BBDO.

Suntem convinsi din ce in ce mai mult ca obtinerea unui EFFIE a devenit unul dintre obiectivele comune ale multor agentii si clienti din Romania, asa cum se intampla de altfel in industria marketingului din intreaga lume, ne declara Felix Tataru, Presedintele Comitetului Organizatoric EFFIE 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri