Presa de business publica astazi articole cu previziuni pentru evolutia economiei in anul 2011 insa, un interviu cu seful Dedeman dar si despre faptul ca Ministrul Ion Ariton l-a inlaturat pe pesedistul Mihai David de la sefia producatorului de energie si l-a numit pe omul sau de incredere, Constantin Trihenea.
Din interviul publicat de Ziarul Financiar aflam cum a ajuns Paval de la Dedeman cel mai puternic antreprenor din comert. Bacauanul Dragos Paval, fondatorul Dedeman, va duce reteaua de bricolaj pe primul loc pe piata de profil, unde va rula in acest an, cel mai probabil, peste 300 de milioane de euro, venituri cu care isi consolideaza pozitia de cel mai mare antreprenor local din comert.

Dailybusiness.ro scrie un articol despre cele mai importante tendinte imobiliare din 2010. Astfel, aflam ca al doilea an de criza din imobiliarele romanesti a fost unul al contrastelor. Pe de o parte, bancile au dat in sfarsit startul executarilor silite ale proiectelor importante si, pe de alta parte, dezvoltatorii au inceput sa aiba din nou apetit pentru dezvoltari de proiecte. Ambele directii arata ca piata se apropie de acel punct minim mult asteptat, dupa care ar urma revenirea.

Si in Capital citim un articol cu previziuni pentru economia Romaniei in 2011, care va sta ca intr-o menghina, presata de acodul cu FMI si macinata de deciziile fiscale controversate, toate intr-o lume marcata de datorii si deficite imense. Si totusi, The Economist crede ca vom iesi din recesiune.

Financiarul publica astazi articolul "Energia ieftina de la Hidroelectrica, pe mana unui specialist in afaceri cu statul", in care scrie despre Ministrul Ion Ariton l-a inlaturat pe pesedistul Mihai David de la sefia producatorului de energie si l-a numit pe omul sau de incredere, Constantin Trihenea.

Cotidianul Adevarul publica astazi articolul "Cu temele nefacute, Boc anunta noul acord cu FMI". Autoritatile nu au indeplinit inca criteriile structurale din actuala intelegere, dar seful Guvernului spune ca discutiile privind un nou imprumut incep la 20 ianuarie. Legea bugetului pe 2011, a salarizarii unice si a pensiilor, conditii-cheie in actualul acord cu FMI, nu au intrat inca in dezbatere in Parlament.

Si Evenimentul Zilei publica un articol cu profetii pentru anul 2011, unde citim ca recesiunea se va incheia, insa cresterea va fi firava si va depinde de iesirea din criza a statelor UE. Somajul nu va scadea si nu vom scapa de deficite.








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri