Chellomedia, divizia de continut a Liberty Global Inc., anunta numirea Andei Manza in functia de Country Manager a Chello Central Europe Romania. Ea il inlocuieste pe fostul director general, Dorian Ciubuc.
Anda Manza, care ocupa anterior functia de Senior Sales Manager al CCE Romania, va fi responsabila de gestionarea si dezvoltarea portofoliului de canale Chello Central Europe in Romania. Ea va raporta direct catre Alena Blahovcova, VP Affiliate Sales.

Manza si-a inceput cariera in industria de cablu in 1993 in compania Kappa Servexim. A lucrat ulterior la Televiziunea Romana, Astral, UPC si UTV. A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si detine o diploma MBA in Marketing, in cadrul CAN - MBA.

Chellomedia, divizia principala europeana a Liberty Global Inc., este o companie internationala care se ocupa cu servicii de continut si totodata opereaza ca distribuitor de canale si continut video. Companiile operatoare ale diviziei si filialele sale comerciale detin in prezent 26 de posturi de televiziune si opereaza servicii digitale On Demand in Europa. Baza de abonati a posturilor de televiziune si a continutului asociat ajunge la aproximativ 248 de milioane de locuinte.

Chello Central Europe difuzeaza canalele Sport 1 si Sport 2, Minimax si canalul de filme MGM.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri