Kiss FM, Radio ZU si Radio Romania Actualitati sunt cele mai ascultate posturi de radio, atat la nivel urban cat si in Bucuresti, potrivit ultimului val de masuratori al Studiului de Audienta Radio.
Astfel, Kiss FM conduce clasamentul la nivel urban, cu o audienta medie zilnica de 1,6 milioane de ascultatori in perioada august-decembrie 2010. Fata de intervalul similar al anului 2009, audienta Kiss FM a inregistrat o crestere de 130.000 de ascultatori. Radio ZU ii urmeaza in topul audientelor la nivel urban, cu circa 1,1 milioane de ascultatori pe zi.

Postul public Radio Romania Actualitati, cu o audienta de 1 milion de ascultatori, cade pe locul al treilea dupa Radio ZU, in urma unei scaderi de 118.000 de ascultatori. Descresterea este una din cele mai consistente, depasita doar de Europa FM (minus 170.000 de ascultatori) si Radio 21 (minus 163.700 de ascultatori).

Cresteri considerabile in audienta au inregistrat Kiss FM (130.100), Pro FM (90.200) si Magic FM (89.600).

Topul audientelor radio la nivel urban





















In Capitala, cel mai ascultat post de radio ramane Radio ZU, cu o audienta medie zilnica de 239.500 de ascultatori. Postul de radio al trustului Intact este urmat de Radio Romania Actualitati (203.300 de ascultatori pe zi) si Kiss FM (201.700 de ascultatori pe zi).

Cea mai mare crestere dintre radiourile bucurestene a inregistrat-o, in perioada masuratorii, Magic FM, care a castigat aproape 23.000 de ascultatori. La polul opus, Radio 21 a pierdut aproape o treime din audienta, echivalentul a 45.200 de ascultatori.

Topul audientelor radio in Bucuresti



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri