Trustul Intact lanseaza Intact Media Academy, o scoala de media coordonata de Alessandra Stoicescu.
Scoala de media ofera cursantilor posibilitatea de a se pregati in una dintre specializarile: reporter, prezentator TV, editor imagine si cameraman-fotoreporter. Cei care vor fi selectati si vor urma aceste cursuri vor primi, la incheierea studiilor, diploma Intact Media Academy.

Mihai Gadea, Gabriela-Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Simona Gherghe, Dan Capatos, Radu Naum, Vlad Petreanu, Lucian Mandruta, Mihaela Calin vor fi profesori titulari la Intact Media Academy, alaturi de producatoarea TV Dana Mladin, profesoara de dictie Ileana Carstea, regizorul Viorel Sergovici si producatorul Viorel Sergovici Jr., profesorul universitar Ferenc Vasas si actorul Alexandru Agarici.

De asemenea, invitati speciali permanenti ai scolii de media vor fi Mircea Badea, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Razvan si Dani, care vor sustine intalniri periodice cu studentii.

„Pentru ca dorim sa punem un mare accent pe pregatirea practica a studentilor nostri, am gandit si construit scoala pe structura unei televiziuni. Astfel, sediul este dotat cu redactii, camere de filmat fixe si mobile, grupuri de montaj, studiouri cu grile de lumini si nu numai. Pe langa cursurile sustinute de cei mai buni profesionisti in domeniu, studentii nostri vor avea sansa sa faca practica in studiourile si platourile televiziunilor Intact Media Group, unde se vor intalni cu toate numele mari din Romania din divertisment si stiri”, declara Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Inscrierile se fac online, in perioada 22 februarie - 14 martie, pe site-ul www.intactmediaacademy.ro. Cursurile vor debuta pe 21 martie si vor avea o durata de trei luni, taxa aferenta unui modul fiind de 1.500 de euro.

Fondat in 1991, Intact Media Group detine in prezent produse media precum Antena 1, Antena 3, Antena 2, Euforia TV, GSP TV, Jurnalul National, Saptamana Financiara, Financiarul, Gazeta Sporturilor si Radio ZU.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri