Dezvoltatorul Impact SA, controlat de omul de afaceri Dan Ioan Popp, a lansat doua solutii de achizitie pentru apartamentele construite in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Oradea.
Cele doua solutii de achizitie sunt “Max Avantaj” si “Rent2Buy9”. Pachetul financiar “Max Avantaj” este un sistem combinat de plati in transe anuale si rate lunare pe o perioada de 10 ani ce ofera clientului posibilitatea achitarii apartamentului. Mai exact, sistemul presupune plata unor rate lunare pe o perioada de 10 ani, la care se adauga transe anuale (echivalentul a 6% - 8% din total) ce trebuie achitate la sfarsitul fiecarui an de contract.

Pachetul financiar “Rent2Buy9” se adreseaza persoanelor care prefera sa testeze intai si apoi sa cumpere, acestea primind dupa noua luni discount chiria pe sase luni.

“Clientii incheie un contract de inchiriere, fara nici o obligatie suplimentara. Daca se decid sa cumpere in primele luni luni, beneficiaza de un discount echivalent cu chiria pe sase luni. Diferenta ramasa poate fi achitata din surse proprii, prin credit bancar sau in rate direct la dezvoltator”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

La jumatatea anului trecut, dezvoltatorul Impact SA avea 160 de apartamente nevandute in Bucuresti si un portofoliu de terenuri de 1,2 milioane mp in tara. [Citeste si Cum vrea Popp sa faca din Impact un supermarket imobiliar]

In prezent, Impact are un capital social de 200 milioane lei, impartit in 200 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1 leu. Principalii actionari sunt Dan Ioan Popp, cu o detinere de 22,06%, si Carmen Sandulescu, cu o participatie de 11,61%. La finalul anului trecut , in actionariat a intrat si fondul de investitii american Franklin Templeton, care detine 6% din companie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri