Volksbank Romania, unul dintre primii 10 jucatori din piata bancara, a lansat, dupa aproape doi ani, un credit ipotecar, disponibil atat in euro, cat si in lei.
Potrivit bancii, dobanda este singurul cost lunar aferent creditului. La euro, dobanda este formata din Euribor la trei luni plus o marja fixa de 5,45%, in timp ce la imprumuturile in lei, dobanda este alcatuita din Robor la sase luni alaturi de o marja de 2,95%. Avansul este de minim 20%, iar perioada maxima de creditare este de 30 de ani.

„Creditul Casa este al doilea produs lansat de Volksbank dupa anuntarea noii strategii a bancii si primul produs de acest gen dupa o pauza de aproape 2 ani in activitatile de creditare. Probabil este diferit fata de ofertele pe care le-ati vazut in trecut de la aceasta banca si asta din cauza ca am invatat din această criza ca trebuie sa revenim la valori de baza: servicii simple si utile, transparenta si incredere”, a declarat Lucian Cojocaru, vicepresedintele Volksbank.

La un credit de 50.000 de euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, in euro, rata lunara se ridica la 331,88 euro, iar DAE este de 7,27%. Suma totala rambursata se ridica la 119.340,4 euro. Pentru un credit echivalent, dar in lei, rata se ridica la 1.817,48 lei, iar DAE este de 9.9%.

Banca mai percepe un comision de analiza dosar de 200 euro/750 lei, un comision unic post-acordare de 35 euro/150 lei si un comision pentru contul curent de 0,25 lei/un leu lunar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri