Banca Comerciala Carpatica a lansat un produs de economisire adresat copiilor cu o dobanda variabila de pana la 6% pentru lei si de pana la 2,8% pentru euro.
Produsul este construit in jurul contului deschis, in lei sau euro, de catre parintii sau ocrotitorii legali.

Contul poate fi constituit si de catre minorii care au depasit varsta de 14 ani cu avizul parintelui/ocrotitorului legal, care va semna, alaturi de ei, formularele de deschidere cont.

"Contul de economii Smart Kid oferit de Banca Comerciala Carpatica vine in completarea depozitului Smart Kid, lansat de Ziua Copilului in acest an si aduce in plus o mai mare flexibilitate in gestionarea economiilor. Prin intermediul acestui nou produs venim in intampinarea clientilor cu o modalitate simpla de economisire adresandu-ne tuturor celor care doresc sa contribuie la siguranta financiara a copilului”, a precizat Georgiana Mincu, director executiv retea retail Banca Comerciala Carpatica.

Banca nu percepe niciun comision pentru deschiderea, administrarea sau inchiderea contului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri