OTP Bank a acordat anul trecut credite noi de nevoi personale fara ipoteca de aproape 60 milioane lei (14,2 milioane euro), valoarea medie a unui imprumut fiind de 5.000 euro, a precizat Oana Postelnicu, directorul de vanzari retail al bancii.
OTP Bank a lansat astazi un credit de nevoi personale fara ipoteca, in lei, la o dobanda fixa de 15,79%, DAE fiind de 16,98%.

Scadenta maxima a acestui imprumut este de 7 ani, iar banca spune ca aprobarea creditului se va face in maxim 48 de ore de la depunerea documentatiei.

“Am observat o cerere ridicata din partea clientilor pentru un astfel de credit, mai ales ca in perioada urmatoare va intra in vigoare noul regulament BNR de creditare pentru persoanele fizice. Produsul este destinat si celor care vor sa-si refinanteze imprumuturile in franci elvetieni, deoarece vor scapa de grijile cu privire la fluctuatiile zilnice de curs valutar”, a explicat Oana Postelnicu.

Banca nu percepe in cadrul creditului de consum fara ipoteca commission de analiza dosar, de administrare cont current sau administrare credit.

Comisionul de rambursare anticipata este de 1% si de 0,5% pentru ultimul an de contract.

Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 42.000 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri