Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a stabilit preturile de pornire pentru vanzarea primelor 25 de proprietati din cele peste 700 care vor fi puse in vanzare. Afla ce poti sa cumperi cu circa 150.000 euro.
O vila din comuna Snagov, care dispune de un teren de aproape 1.0000 mp, este scoasa la licitatie la un pret de pornire de 48.000 euro plus TVA. Vila din strada Narciselor, nr. 4B este cea mai ieftina proprietate evaluata pana in prezent de RA-APPS.

O mansarda dintr-un imobil aflat in apropiere de Piata Romana din Capitala are un pret de pornire de 52.000 euro plus TVA. Locuinta este amplasata pe strada Alex. Phillipide, nr. 15, scara 2.

In Cluj-Napoca, un apartament aflat la parterul unui bloc din str. Nicolae Titulescu, nr. 24, care dispune de un teren de peste 30 mp, este scos la licitatie la un pret de pornire de 66.000 euro plus TVA.

Tot in centrul Bucurestiului, un apartament din str. Luterana, nr. 5, sc. D, este scos la vanzare pentru un pret care incepe de la 73.000 euro plus TVA.

Un alt apartament central din Capitala, aflat pe str. Bitolia, nr.19, in apropiere de Piata Dorobanti, are un pret de pornire de 99.500 euro plus TVA.

Citeste si Primele reactii despre vanzarea proprietatilor de stat: Este superficiala si netransparenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri