Franklin Templeton Investments si Millennium Bank vor distribui in Romania 11 fonduri de investitii globale, care plaseaza banii atat in actiuni, cat si in instrumente financiare cu venit fix, precum obligatiunile sau titlurile de stat.
Fondurile au expunere pe mai multe piete, printre care cele din Brazilia, Rusia, India, China si SUA.

Franklin Templeton este compania care administreaza si Fondul Proprietatea. Grupul are birouri in peste 30 de tari din lume si este deja partener al grupului Millennium bcp in Portugalia si in Grecia.

Cele 11 fonduri sunt adresate clientilor “Prestige” ai bancii. Linia de business Prestige a Millennium Bank se adreseaza clientilor care au economii de cel putin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro, prin produse si servicii financiare dedicate.

Reprezentantii Millennium spun insa ca orice persoana poate sa investeasca in aceste fonduri in conditiile unui plasament de cel putin 1.000 de euro.

O descriere detaliata a fondurilor, precum si datele despre randamentul istoric al acestora, pot fi accesate pe website-ul Franklin Templeton.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri