Citibank ofera clientilor, pentru un comision unic lunar de 30 lei, toate operatiunile disponibile pentru contul curent, respectiv retrageri gratuite la oricare ATM din lume, comisioane zero pentru toate tranzactiile efectuate pe orice canal, banking gratuit 24/7 online, pe mobil sau prin telefon, respectiv prin Citibank Online, Citi Mobile si CitiPhone Banking, alerte gratuite prin sms si email pentru tranzactiile cu cardul de debit sau din contul curent.
Totodata, in cadrul aceluiasi pachet, clientii primesc asigurare de calatorie gratuita, atasata cardului de debit, ce acopera serviciile medicale de urgenta in caz de imbolnavire sau accident si/sau pierderea/ furtul bunurilor proprii pe perioada calatoriilor in strainatate, intarzierea zborului, intarzierea sau pierderea bagajelor si altele.

In plus, clientii beneficiaza de reduceri de pana la 50% in 1700 de locatii ale comerciantilor din reteaua Citi Partener din intreaga tara (hoteluri, restaurante, magazine, agentii de turism, sali de fitness, centre medicale).

Clientii mai beneficiaza de operatiunea de schimb valutar fara comision la ATM-urile Citibank care permit retragerea de numerar in ambele monede, lei si euro.

“Desi multe persoane nu se gandesc niciodata la cheltuielile totale cu banca sau nu stiu suma totala a comisioanelor pe care le platesc intr-o luna, acestea sunt cu siguranta nemultumite de spectrul larg de taxe si comisioane aplicate operatiunilor bancare curente. Acest produs le permite clientilor sa efectueze un numar nelimitat de operatiuni bancare din contul curent fara nicio grija cu privire la comisioanele suplimentare”, a explicat Mihaela Nacu, Director Vanzari si Distributie la Citibank Romania.

Banca returneaza integral comisionul lunar clientilor care nu sunt multumiti de serviciile primite timp de sase luni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri