Locuintele scoase la vanzare au pe perioada targului imobiliar Timon reduceri de preturi care ajung la 20.000 de euro, iar unii dezvoltatori platesc celor care vor sa cumpere o locuinta prin credit avansul la Prima Casa.
Timon are loc intre 18 si 21 aprilie in Piata Constitutiei.

"In timp ce o mare parte din expozanti vin cu oferte de genul mobila sau electrocasnice cadou, putem semnala un procent important de oferte focusate pe pretul final, respectiv reduceri de 5%-10%-15%", mentioneaza organizatorii, citati de Mediafax.

Cea mai scumpa locuinta expusa la targ are un pret de aproape un milion de euro, in contextul in care majoritatea dezvoltatorilor imobiliari s-au orientat spre locuinte mai ieftine, adresate publicului larg. Amplasat in zona Piata Romana, imobilul cu opt camere, construit in 2008, este scos la vanzare la un pret de 850.000 de euro.

In acelasi timp, tIMOn va gazdui o serie de ansambluri rezidentiale cu titlu de exclusivitate, insemnand ca nici unul dintre aceste apartamente nu va putea fi regasit la alte targuri de profil.

Cele mai noi dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, City Point din zona Aviatiei si Lemon Villa din zona Baneasa, vor fi prezente in premiera. Primul este construit de unul dintre cei mai mari dezvoltatori israelieni, Shikun&Benoi, impreuna cu grupul de companii Red Sea Group. Investitia in acest proiect este de 15 milioane de euro, urmand sa fie finalizate 180 de locuinte.

"Cu intrarea celor de la City Point cred ca putem observa ca pe langa dezvoltatorii mici, locali, care au avut succes in criza si vor avea in continuare cu proiecte de 20-30-50 de locuinte, putem vorbi despre o alta piata imobiliara. Dezvoltatorii in momentul in care hotarasc constructia unor proiecte nu mai fac proiectiile dupa studii realizate pe locuintele noi, ci dupa cele vechi si vin cu preturi care nu depasesc cu 15-20% pretul pe piata veche", a declarat Ion Catutoiu, directorul general al firmei de consultanta RealTime, care promoveaza proiectul City Point.

El spune ca noile proiecte sunt dezvoltate luand in calcul puterea de cumparare, nivelul ratei bancare pe care il pot sustine potentialii cumparatori si vor fi realizate cu suprafete mici, impartite eficient, pentru a avea costuri reduse.

"Vor fi alte tipuri de locuinte, acestea vor semana foarte mult cu apartamentele construite in anii '80, ideale pentru piata", a adaugat Catutoiu.
Tot exclusiv la tIMOn se vor vinde apartamentele de la North 24, Imobulgaria, Hercesa, Corvaris, Arena, Neofort, Ager Imobiliare, Victoria Consult, Real Time si Be Igloo.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri