Wall-Street.ro te invita la evenimentul M&A Oulook, pentru a discuta intr-un cadru interactiv despre tendintele pietei de fuziuni si achizitii si pentru a primi cele mai bune recomandari de la antreprenori care au incheiat tranzactii. Vom organiza miercuri, 29 mai, cea importanta conferinta despre piata de M&A. Vezi de ce trebuie sa fii prezent(a).

1. Vei avea oportunitatea sa il asculti pe Octavian Radu, fondatorul Diverta si unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Romania. CEO al Radu Holding, Octavian Radu este cunoscut pe piata romaneasca datorita celor peste zece exit-uri incheiete in ultimii ani.

2. Il vei cunoaste pe Radu Ionescu, fondatorul Kinecto, una dintre cele mai mari agentii de digital din Romania, parte din grupul de comunicare Tempo Creative Group, care a fost vanduta catre Aegis Media. Valoarea tranzactiei poate urca pana la 5 milioane de euro, in functie de performantele companiei.

3. Il vei asculta pe unul dintre cei mai puternici antreprenori din constructii. Marcel Barbut este CEO al companiei AdePlast, specializata in productia de adezivi, mortare uscate, vopsea si polistiren expandat, avand fabrici la Ploiesti, Oradea si Roman. Compania controlata de Marcel Barbut a preluat anul acesta operatiunile Dufa in Romania si Bulgaria.

4. Vei afla cele mai actuale tendinte din perspectiva unui investitor foarte activ: Ion Sturza, CEO al fondului de investitii Greenlight Invest, fost director general adjunct al Rompetrol si fost premier al Republicii Moldova.

5. Vei fii la curent cu tendintele din piata de fuziuni si achizitii de la cei mai buni consultanti. Obiectivul este sa punem fata in fata reprezentantii companiilor de consultanta financiara si juridica, ai fondurilor de investitii si ai antreprenorilor, cu un public dinamic, selectionat dintre cititorii publicatiei noastre.

Esti antreprenor sau lucrezi intr-o companie interesata de fuziuni si achizitii? Vrei sa afli mai multe despre piata de M&A? Participa la Conferinta M&A Outlook 2013 - Editia a V-a, miercuri, 29 mai. Inscrie-te aici la Forumul Antreprenorilor care fac tranzactii. Participarea este gratuita, dupa o selectie riguroasa din partea redactiei wall-street.ro.


1. Care este tranzactia anului (2012 + S1 2013) in opinia dumneavoastra?

2. Cine sunt antreprenorii anului implicati intr-o tranzactie?

3. Votati cel mai dinamic investitor din piata de fuziuni si achizitii.

4. Care este, in opinia dumneavoastra, tranzactia anului in banking?




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri