Volksbank Romania a lansat Depozitul cu dobanda lunara in lei si in euro, produs adresat in special persoanelor fizice care vor sa faca depozite pe o perioada scurta de timp.

Depozitul cu dobanda lunara poate fi contractat pe o maturitate de 3, 6, 12 luni, rata dobanzii la lei pornind de la 4,25%/an in cazul depozitelor pe 3 luni si ajungand la 4,55%/an la depozitele pe 12 luni.

Volksbank ofera un bonus de 0,15 puncte procentuale la dobanda pentru depozitele in lei constituite prin internet banking, astfel ca dobanda la un depozit pe 12 luni ajunge la 4,70%.

”Avem cazuri de clienti care au economii semnificative – fie din sume stranse pe tot parcursul vietii, fie venituri din vanzarea activelor imobiliare. Aceasta categorie de clienti economiseste preponderent pe termene scurte, dobanzile jucand un rol importat in traiul de zi cu zi. Noul produs Volksbank raspunde mai bine nevoilor lor, putand beneficia de ratele mai avantajoase de la maturitatile de 6-12 luni si, in aceasi timp, de un cash-flow lunar”, declara, intr-un comunicat de presa, Marius Istrati, sef Departament Management Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Cresterea cotei de piata pe segmentul economisirii este unul din obiectivele strategice ale Volksbank Romania pentru perioada urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri