Wall-Street.ro va lansa pe 15 septembrie proiectul TV Wall-Street 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, timp de 45 de minute, invitatii WALL-STREET 360 vor aborda din diverse unghiuri subiecte fierbinti din anumite industrii. Saptamana 15-19 septembrie va fi dedicata antreprenoriatului si este sustinuta de compania EY.

In saptamana 15-19 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, incepand cu ora 12:00, antreprenori de top si consultanti vor diseca provocari, oportunitati si tendinte intr-o dezbatere interactiva transmisa live, astfel incat la finalul saptamanii vom avea o viziune complexa asupra temelor discutate.

Fiecare saptamana va fi alocata unei alte industrii asa ca ramaneti alaturi de WALL-STREET 360 pentru a afla opinii, idei si dezbateri pe teme din domeniul tau.

Emisiunea poate fi urmarita live atat de pe desktop cat si de pe mobil sau tableta.

PROGRAMUL saptamanii dedicata ANTREPRENORIATULUI, realizata in parteneriat cu compania de consultanta EY Romania

Luni, 15 septembrie, ora 12: Cultura antreprenoriala la romani

INVITATI: Dragos Anastasiu, proprietar al TUI Travel Center si Eurolines + Mihai Pop, manager EY Romania
Teme de discutie: Cum sta Romania din punctul de vedere al ecosistemului antreprenorial? Avem o strategie pentru antreprenorii romani? Care sunt sunt sursele de finantare la care au acces antreprenorii romani? Somajul in randul tinerilor este ridicat. Antreprenoriatul, o solutie pentru a rezolva aceasta problema?

Marti, 16 septembrie, ora 12: Studii de caz in antreprenoriatul romanesc

INVITATI: antreprenorii Mihai Marcu, CEO Medlife, si Mircea Tudor, fondatorul firmei MB Telecom care a castigat marele premiu la Salonul de Inventii de la Geneva
Teme de discutie: Care este profilul antreprenorului roman; Cat de inovativi sunt intreprinzatorii locali; Cum putem stimula inovatia in firmele autohtone?

Miercuri, 17 septembrie, ora 12: Problemele fiscale cu care se confrunta antreprenorii romani
INVITAT: Gabriel Sincu, director executiv in departamentul de Asistenta fiscala al EY Romania


Joi, 18 septembrie, ora 12: Ce face statul pentru antreprenori

INVITAT: Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism

Vineri, 19 septembrie, ora 11: Cum arata comunitatile antreprenoriale din Bucuresti
INVITAT: Dragos Roua, antreprenor, fondator Open Connect si Connect Hub

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri