Dispar diamantele din 2029?

O piata cu iz de James Bond. Ceva ce pare accesibil mai mult unor initiati si adevarul nu e prea departe.
Practic, Centrul Mondial al Diamantelor din Antwerpen, locul Bursei unde se tranzactioneaza si certifica pietrele pretioase. Cele mai bune laboratoare si cei mai experimentati evaluatori se afla aici.

Aproape oricine a vazut pana la varsta maturitatii, sa spunem, inele de logodna cu diamant.
Insa sunt mai putini cei care stiu ca aceste fascinante pietre pretioase au o mare valoare investitionala. Dincolo de bijuterie, dincolo de a darui cuiva drag o mica opera de arta a unui maestru bijutier, investitia in diamante este un lucru despre care se vorbeste prea putin.

Certificarea Internationala a Diamantelor

In Romania, cel mai impresionant stoc de diamante certificate international se afla pe Diamante.ro – magazinul care ofera si creatiile brandului FIRESQ.
Corelat in permanenta cu Bursa de Diamante de la Antwerpen, stocul de pietre pretioase este actualizat din 3 in 3 minute.
Sunteti, astfel, la curent cu cele mai noi aparitii i cu cele mai competitive preturi Toate diamantele aflate in stoc sunt diamante certificate si evaluate de laboratoare de gemologie recunoscute international GIA, IGI, IGL, si HRD.
Tot pe Diamante.ro se afla si cel mai complex algoritm de comparare de diamante certificate international din tara, ceea ce face facila si comoda alegerea unui diamant in functie de principalele lui caracteristici.
Pe langa faptul ca veti avea in mana un certificat care va atesta originea pietrei pretioase, aceasta va fi si gravata cu laser si va putea fi lesne verificata online pe site-ul laboratorului care a emis certificatul.
Transportul si asigurarea diamantelor certificate international cumparate de pe Diamante.ro sunt gratuite pe tot teritoriul Romaniei pana la adresa indicata de Dvs.
Decizia de a investi in pietre pretioase poate sa nu fie una atat de simpla. Suntem obisnuiti cu alti termeni: bursa de valori, FOREX, aur, petrol sau actiuni.
Asa este, numai ca diamantele certificate international sunt cea mai stabila modalitate de a pastra VALOAREA banilor.

Pot disparea diamantele?

E firesc sa existe crize, fluctuatii si tensiuni ca pe orice piata, insa declaratia lui Michael Vaughn, Secretarul General al Federatiei Mondiale a Burselor de Diamante te poate pune pe ganduri: "Potrivit estimarilor, pana in 2029, la nivelul actual al zacamintelor de diamante, productia de diamante se va termina, daca nu sunt descoperite noi rezerve”.
Afirmatia lui Vaughn vizeaza o perioada nu atat de indepartata in timp si, chiar daca realitatea il va infirma, diamantele raman o exceptionala modalitate de a investi sau tezauriza valori. Aceste pietre pretioase sunt vesnice si au fascinat generatii. Iata-le privite acum ca o investitie si nu innobiland un inel de logodna cu diamante.
Daca investitia in diamante certificate international vi se pare interesanta puteti verifica online preturile afisate de toate marile branduri, in conditii similare de certificare internationala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri