Apetitul pentru constructii in Capitala este in crestere, iar dezvoltatorii imobiliari si-au diversificat ofertele si punctele de interes pentru a investi atat in proiecte rezidentiale, de birouri, cat si de retail, scrie Adevarul Financiar.

Ultimul trimestru al lui 2015 gaseste piata imobiliara in plina expansiune. Si asta in conditiile in care analistii din piata spun ca avem cerere in crestere atat pe rezidential, cat si pe birouri.

Fapt confirmat si de cifrele BNR, care arata o crestere a creditarii in lei si mai mult interes pentru programul „Prima Casa”. La randul lor, agentii imobiliari au deja o piata in care sa caute atat proprietati de vanzare, cat si de inchiriat, pentru toate buzunarele.

La celalalt pol, dezvoltatorii imobiliari nu asteapta ca „stocurile” sa li se termine, ci cauta noi perimetre de investitii. La o prima vedere se observa apetitul pentru zonele centrale si semicentrale, unde infrastructura a fost imbunatatita sau sunt demarate proiecte edilitare de mare amploare.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri